Przeciery owocowe i warzywne

Bogate w składniki odżywcze przeciery powstają w wyniku dokładnego przecierania owoców lub warzyw przez specjalne sita. Powstałe w ten sposób przeciery są idealną bazą do wielu innych produktów.

PRZECIERY Z OWOCÓW REGIONALNYCH

Czarna porzeczka

Czerwona porzeczka

Jabłko

Gruszka

Morela

Brzoskwinia

Śliwka

Wiśnia

Jagoda

Malina

Truskawka

Agrest

PRZECIERY Z OWOCÓW EGZOTYCZNYCH

Mango

Kiwi

Ananas

Banan

Pomarańcza

PRZECIERY WARZYWNE

Burak

Papryka

Brokuł

Kalafior

Cukinia

Marchew

Dynia

Pomidor

Rodzaje opakowań

Beczka

Przecier mrożony lub aseptyczny

Cysterna

Przecier mrożony lub aseptyczny

Certyfikaty

Bez względu na to, co dla Ciebie dostarczamy — stawiamy na jakość i maksymalną satysfakcję klienta. Osiągamy to dzięki współpracy z producentami, którzy spełniają światowe normy i standardy, takie jak np. IFS, BRC, FSSC, Global GAP, HACCP, Halal, Kosher i inne.

Jedna philozofia — wiele korzyści

Zastanawiasz się, czy współpraca z nami to coś dla Ciebie? Zobacz, w jaki sposób pomogliśmy innym i przekonaj się, że dostawa produktów najwyższej klasy jest w Twoim zasięgu!