Aromaty owocowe

Wyraziste aromaty owocowe pozyskuje się poprzez destylację wody, która zostaje odparowana podczas produkcji koncentratów owocowych. Dzięki temu zachowuje się cenne i intensywne substancje aromatyczne.

Czarna porzeczka

Czarny bez

Czerwona porzeczka

Brzoskwinia

Jabłko

Żurawina

Morela

Jeżyna

Jagoda

Gruszka

Truskawka

Malina

Śliwka

Wiśnia

Certyfikaty

Bez względu na to, co dla Ciebie dostarczamy — stawiamy na jakość i maksymalną satysfakcję klienta. Osiągamy to dzięki współpracy z producentami, którzy spełniają światowe normy i standardy, takie jak np. IFS, BRC, FSSC, Global GAP, HACCP, Halal, Kosher i inne.

Jedna philozofia — wiele korzyści

Zastanawiasz się, czy współpraca z nami to coś dla Ciebie? Zobacz, w jaki sposób pomogliśmy innym i przekonaj się, że dostawa produktów najwyższej klasy jest w Twoim zasięgu!